Verbouwing van onze boerderij, lening gezocht  

 

Albert W
 Albert W
(@Albert W)
Gast
Lid geworden: 1 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wij zoeken een lening om onze woning verder te verbouwen. Omdat ik pas 2 jaar ZZP'er ben lukt het niet om een gezond bedrag hiervoor te lenen. We zoeken een lening vanaf 35k uitlopend tot 150k (met ca 150k is de gehele verbouwing compleet). We kunnen de last hiervoor meer dan prima dragen en tevens is er weinig risico vanwege de overwaarde van de woning (marktwaarde ca 650/700k en hypotheekrestant +-320k, het feit dat het een boerderij betreft in een aantrekkelijk buitengebied met ca 14500m2 en als laatste omdat er ruim 120m2 aan de boerderij toegevoegd wordt wat resulteert in ca 250m2 woonruimte. We verwachten daarom dat de marktwaarde daarom mee groeit.

Hij is ZZP'er met een stabiel inkomen op een stabiele markt met een hoger dan modaal salaris. Zij is in vast dienstverband met een modaal salaris. We hebben verder geen andere schulden dan onze hypotheek.

Hoor graag wie er geintresseerd is! Wij zouden er heel blij mee zijn als we niet nog een jaar moeten wachten met onze kleine op komst 🙂


Citaat

Reageer

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: