Particuliere geldschieter  

 

Bonnie
 Bonnie
(@Bonnie)
Gast
Lid geworden: 7 maanden geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Wie wil mij 15.000 euro lenen? Ik ben een alleenstaande vrouw, dat een full time baan heeft. Maandelijks kan ik je de lening aflossen. De afgelopen jaren heb ik veel tegenslagen moeten verwerken. Een slechte jeugd, een relatie met psychische en lichamelijke mishandeling. Als klap op de vuurpijl slachtoffer van oplichting. Ik wil niet in mijn slachtofferrol blijven en een zielig verhaal ophangen. Maar helaas is dat de realiteit. Om niet in mijn slachtofferrol te willen blijven en daar ben ik te positief voor ingesteld, wil ik graag mijn leven weer oppakken, maar daar heb Ik financiële steun voor nodig.
Ik heb mij lang staande kunnen houden door mijn baan. Mijn werk geeft mijn voldoening, omdat ik andere mensen help. Tevens zorgt mijn baan voor inkomen. En inkomen zorgt voor onafhankelijkheid. Graag wil ik mijn werk blijven doen, maar in de situatie die ik nu bevind wordt het zeer bemoeilijkt.
Als je mij vraagt hoe mijn toekomst eruit moet zien: Gelukkig zijn met veel liefde en geld voor de middelen voor mijn levensbehoeftes. Ik hoor graag een reactie!
Helpt u mij?


Citaat
Lenen particulier
 Lenen particulier
(@Lenen particulier)
Gast
Lid geworden: 4 maanden geleden
Berichten: 28
Topic starter  

Heeft u een lening nodig? Ik ben iemand die leningen aanbiedt tussen serieuze personen. Neem voor meer informatie contact met mij.


ReageerCitaat

Reageer

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: