Lening/krediet gezocht voor aankoop van nieuwe villa  

 

Mourad
 Mourad
(@Mourad)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

Beste,

Via deze weg ben ik op zoek naar een investeerder/geldschieter die bereid is een bedrag te verstrekken van EUR 850.000.00, ik heb dit bedrag nodig omdat ik een nieuwe villa wil kopen.

 

Graag zou ik in contact willen komen met een kredietverstrekker die bereid en serieus is. Stuur mij een bericht en dan stuur ik mijn contactgegevens om de zaak in orde te maken. Alvast bedankt!


Citaat
Finance Groep Benelux
 Finance Groep Benelux
(@Finance Groep Benelux)
Gast
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 1
Topic starter  

Beste,

Wij bemiddelen in vastgoed en bedrijfsfinancieringen. Naast onze eigen mogelijkheden beschikken wij over een groot netwerk van particuliere investeerders, fondsen en diverse partijen waarmee we een goede relatie hebben om aanvragen onder te kunnen brengen.

Dit alles doen we op basis van no cure no pay, geheel vrijblijvend dus totdat er een werkelijke financiering tot stand is gebracht. 

Indien er vanuit uw kant interesse is verzoeken wij u vriendelijk ons per mail uw aanvraag voor te leggen ter beoordeling. Het spreekt voor zich dat de door u verstrekte informatie vertrouwelijk en discreet door ons behandeld wordt en dit op geen enkele wijze met derden zal worden gedeeld.

Wij zien uw eventuele reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Finance Groep Benelux


ReageerCitaat

Reageer

Author Name

Author Email

Titel *

Preview 0 Revisions Saved
Share: